MOJE DELO DOMA

Prevečkrat v letu uporabim stavek:

»Zdaj pa začnem zares!«

Zase bi rekla, da sem vztrajen človek, da naredim kar mi je rečeno in da to naredim dobro. Ampak, ko se za trenutek ustavim in pomislim, to dejansko ne drži. Pri meni je vse odvisno od situacije.

Če mi je nekaj naročeno od nadrejene osebe bom naloženo delo opravila takrat ko bo potrebno in tako kot bo naročeno. Pri meni se vse skupaj zatakne ko doma postanem sam svoj šef. Moje delo ni samo na treniranje strank na fitnesu in vodenje vadb, moje delo poteka tudi doma. Doma se trudim ustvarjati nekaj svojega. Delam za svojo spletno stran, pišem objave, snemam vloge, pišem članke in podobno. Ko delaš tak tip dela je treba vanj vložiti nekaj več kot sto procentov, če hočeš sploh približno začeti s svojim poslom. Rezultati ne pridejo čez noč. Ljudje ne čakajo za računalnikom v upanju, da bom kmalu napisala novo objavo, delila nov recept ali pokazala nov vlog. Sicer je taka situacija moja sanjska želja, ampak to se ne zgodi brez vloženega truda. Povem vam, da je tudi trud premalo. Potrebna je želja, motivacija, strast, zagon in še veliko ostalega. Še najbolj pomembno pa je, da verjameš vase.

Velikokrat padem v slabo voljo, ker po novi objavi na spletni strani ni nobenega komentarja ali pa ker je nov vlog pogledalo tako malo ljudi. Potem včasih izgubim zagon in mi pade motivacija. Ravno v takem trenutku, ko si na tleh se je treba pobrati in se vprašati kaj več še lahko naredim, da bo naslednjič odziv večji. Ko padeš se je potrebno pobrati in iti naprej.

Delam na kvaliteti. Če lahko s svojimi informacijami pomagam eni osebi sem srečna. In od tukaj gradim naprej. Trudim se biti boljša, podati koristne informacije, deliti svoje znanje in nuditi pomoč drugim.

Tokrat si ne bom rekla:

»Zdaj pa res začnem!«

Ampak

»Od zdaj naprej bom še boljša!«.

 

Zdaj pa lahko od mene pričakujete same odlične objave, nove zanimive vloge in koristne napotke. Se beremo in gledamo!

Share This Post
Related Posts
kdo sva in kaj pocneva
KDO SVA IN KAJ POČNEVA
novoletne zaobljube
IDEJE ZA NOVOLETNE ZAOBLJUBE
moje telo
Telo, ki zgleda zdravo ni nujno da je res

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage