trening

Novo: Online trening

Samega sebe promovirat je vedno težko. To je skoraj tako, kot da bi sam sebe hotel hvaliti. Nekaterim (redkim) to uspeva, drugi se v to moramo nekoliko prisiliti. Če kdaj, je letos čas za samopromocijo. In seveda čas za trening.

Leto 2020 in moj poklic

Delam kot osebna trenerka in leto 2020 mi je nasipalo en kup ovir. Če niste iz tega področja naj vam povem, da 90% osebnih trenerjev, vaditeljev, kineziologov in drugih s podobnimi nazivi dela kot samostojni podjetnik (s.p.). Nismo zaposleni in nimamo zagotovljene prihodnosti. V bistvu ne veš kaj te čaka naslednji teden. Možno je, da se ti 50% strank odloči za pavzo, kar pomeni, da tvoj prihodek pade za 50%. Pride poletje, ko gredo vsi na morje in prihodek pade za 70%. In navsezadnje pride korona in tvoj prihodek pade za skoraj 100%. Predvidevam, da se večina v letu 2020 sooča z raznimi problemi, zato vas s svojimi ne bom obremenjevala, ampak bom na tej točki ukrepala.

Glede promocije se vedno ”jajcam” in mi je težko. Vem, da bi morala objavljati več materiala (članki, video vsebine, slikovni material). Jaz sem ena izmed tistih, ki si to vedno napiše na to do listo pa nikoli ne obkljuka. Zakaj? Ker jo skrbi, da nekaj ni dovolj dobro narejeno, ker jo skrbi kako bo sprejeto iz strani publike, ker misli, da tega itak nobenga ne zanima. Vedno je treba nekje začeti. Četudi s svojim delovanjem vplivam na 2 osebi, sem naredila že nekaj dobrega.

Čas je, da stopim korak izven svojih okvirjev.

Glede na to, da smo prisiljeni biti doma, me že po domače malce ”rit” srbi od majše mere produktivnosti kot ponavadi, zato sem začela z nečim novim.

Če me poznate osebno, me spremljate, ste kdaj prebrali kakšno objavo ali poscrollali po moji strani/facebooku/instagramu, predvidevam da ste si ustvarili bežno sliko kdo sem jaz. Skratka, jaz najraje treniram. Trening je zame v dnevu približno enako pomemben kot zajtrk (zelo!).

Trening za moje stranke mora biti funkcionalen. Ne težim z dvigi bokov in iztegi kolka, elastikami in veliko ponovitvami. Ja tudi to kdaj vključim v trening ampak pretežno hočem, da so moje stranke splošno fizično pripravljene in da na treningih uživajo. 

Zato sem začela s snemanjem vadb!

Nekatere moje bližnje zveste stranke so model že stestirale in po odzivih sodeč so zelo zadovoljne, zato sem se informacijo odločila deliti še tukaj. Ne bom dolgovezila, povem ti samo, da ti spodaj dajem prvi dve promocijski povezavi za 2 treninga. Če sprobaš bo najlažje opisati za kakšno vadbo gre, bolje kot pa da tukaj natrosim še x število besed.

Trening 1:

https://youtu.be/vUttzMkLSsg

Trening 2:

https://youtu.be/WcLyjp9c7Zg


Če te zanima več me kontaktiraj na:

  • email naslov: hanzic.tina@gmail.com
  • facebook stran: Tina Hanžič
  • instagram profil: tina.hanzic

 

Tina.

 

 

Share This Post
Related Posts
Enostaven bananin beljakovinski kruh
Enostaven bananin beljakovinski kruh
POČEP